Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Kilpailuluvat

 

Muutoksia kilpailulupien hankkimiseen vuoden 2018 alussa! 

Vuoden 2018 alusta ratsastajat hankkivat kilpailulupansa itse verkko-ostolla SRL:n lisenssikaupasta. Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen, kun ratsastaja on maksanut jäsenmaksunsa. Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä tulee olla henkilötunnus sekä sähköpostiosoite. Ole tarvittaessa yhteydessä jäsensihteeriin. 

Lisätietoja Suomen Ratsastajainliiton sivuilta: Kilpailuluvat!

 

Essi Horttananinen ja Let's Fly Keravalla alue-estekilpailuissa.
(Kuva: H.Eklund)

Lisätietoja kilpailuluvista voit kysyä myös jäsensihteeriltä kerra.jasensihteeri@live.com. Muista mainita viestissä koko nimesi ja jäsennumerosi (löytyy SRL:n jäsenkortin takaa).

 


SRL tiedottaa

JÄSENMAKSUT KUNTOON
Ratsastajilla tulee olla jäsenmaksu sekä kilpailulupa maksettuna samaan seuraan, ennen kuin voi osallistua kilpailuihin. Tällä haluamme varmistaa, että kaikilla on kilpailu- ja valmennustilanteet kattava vakuutus voimassa. Muistutuksena: edustusseuraa ei voi vaihtaa kesken kauden. Jäsenmaksulaskut on postitettu jäsenille tammikuun alussa.

KILPAILULUVAT JA HEVOSTEN VUOSIMAKSUT (2-5-tason kilpailut)
Maksa kilpailulupa sekä hevosen vuosimaksu vähintään kaksi viikkoa ennen vuoden ensimmäisiä kilpailuita. Näin varmistat, että maksu on ehtinyt päivittyä rekisteriin ennen kuin ilmoittautuminen KIPA:ssa umpeutuu. KIPA tarkistaa, että jäsenmaksu sekä kilpailulupa ovat maksettu samaan seuraan.
Seurojen toimihenkilöt, yleensä jäsensihteeri, tulostavat jäsentensä kilpailulupamaksut pyydettäessä. Lisätietoja kilpailuluvista ja hinnaston vuodelle 2019 löydät: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/ 


HEVOSTEN ROKOTUKSET
Kilpailusääntöjen yleisen osan (KSI, § 19) mukaan kaikki hevoset, joilla aiotaan osallistua 2-5-tason kilpailuihin on rokotettava hevosinfluenssaa vastaan SRL:n ohjeiden mukaisesti. Rokotustodistus on pyydettäessä esitettävä kilpailukansliassa tai kilpailujen eläinlääkärille. Jos hevosen voimassa olevaa rokotustodistusta ei esitetä, hevonen ei voi saapua kilpailualueella eikä se voi osallistua kilpailuun.
Jos 2-5-tason kilpailun yhteydessä järjestetään alemman tason kilpailuluokkia, on myös näihin luokkiin osallistuvien hevosten oltava rokotettu SRL:n antamien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa rokotusmääräyksistä: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/ohjeita-kilpailijalle/ 
 

HEVOSTEN UUDET FEI PASSIT JA REKISTERÖINNIT - MIKROSIRU VAADITAAN
(koskee vain hevosia, jotka kilpailevat kansainvälisellä tasolla)
Vuoden 2013 alusta FEI vaatii kaikilta hevosilta mikrosirun, jotka lisätään ensimmäistä kertaa FEI:n rekisteriin. FEI passi/FEI rekisteröinti voidaan myöntää vain sellaisille hevosille, joiden EU-passiin on merkitty mikrosirun numero.