Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Toimihenkilöt

Hienoja tapahtumia ei pystyttäisi järjestämään ilman upeita vapaaehtoisia, jotka ovat mukana vuosi toisensa jälkeen auttamassa kisajärjestelyissä. Sinun ei tarvitse olla hevosalan asiantuntija tai sääntökirjaekspertti vaan tehtäviä on paljon erilaisia, jokaiselle löytyy varmasti jotakin tekemistä ja sinut perehdytetään tehtävääsi. Lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan vanhaa kunnon talkoomeininkiä hyvällä porukalla! Lisätietoja eri tehtävistä löydät täältä.

Toimihenkilöalennukset
 
Vuonna 2015 kilpailussa toimihenkilöinä toimivilta ei osallistumisen yhteydessä peritä lähtömaksua, mikäli kilpailukutsussa on niin mainittu. Tähän alennukseen ei siis edellytetä seuran jäsenyyttä, vaan edun saa toimihenkilönä toimimisesta. Kilpailuihin osallistuvien kotiseuran jäsenien oletetaan automaattisesti osallistuvan toimihenkilötehtäviin kilpailuja edeltävänä päivänä ja kilpailupäivänä, ellei ilmoittautumisen yhteydessä ole toisin mainittu.
 
Seuraluokat 2-/3-tason kilpailujen yhteydessä ovat avoimia vain toimihenkilöille. Mikäli kilpailija haluaa alueluokkien lähtömaksuista alennusta, hän voi ilmoittautua kilpailuihin toimihenkilöksi. Kilpailujen johtaja määrittelee toimihenkilötehtävät.
 

Ilmoittaudu vuoden 2015 kilpailujen toimihenkilöksi alla olevalla lomakkeella. (Huomioithan, että voit ilmoittautua toimihenkilöksi useampaan kilpailuun samalla lomakkeella.)

Toimihenkilölomake

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.