Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Keravalaismenestystä Hangossa!

31.7.2013

 Keravan ratsastusseuraa edustava Mira Janhunen ratsasti hevosellaan Passion huikeaan menestykseen Hangossa torstaina 25.7.

 
Mira ja Passion tekivät luokassa 5 (100cm) kolmanneksi nopeimman ajan ilman virhepisteitä. Koska lähtöjä oli yhteensä 117, luokka jaettiin tulosluettelossa kahteen osaan, joten Janhusen sijoitus oli lopulta 2.
 
”Koska metri on estekorkeudeltaan vielä suhteellisen pieni, uskalsin ratsastaa aikaa ja tehdä tiukat kaarteet”, Janhunen toteaa.
 
”Ihmettelen itsekin sijoitustani, koska luokassa oli paljon nopeita poneja, enkä uskonut päihittäväni niiden aikaa. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan seuraavaan luokkaan”, Mira iloitsee.
 
Luokka 6, 110cm, oli jälleen keravalaisjuhlaa. Janhunen ratsasti siistin ja nopean nollaradan siirtyen luokan johtoon. Koska luokka jaettiin jälleen kahteen osaan suuren osallistujamäärän takia, onnistui Mira säilyttämään johtopaikkansa luokan loppuun saakka.
 
”Rata tuntui mukavalta ja sain heti alussa hyvän rytmin. Ennen sarjaa jouduin ratsastamaan hieman eteenpäin, jonka seurauksena Passion kolautti sekä sarjan a- että b-osaa. Onnekseni molemmat puomit jäivät kannattimilleen ja aikakin riitti johtopaikkaan!”, Janhunen riemuitsee.