Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Etelä-Suomen aluemestaruudet esteratsastuksessa 8.9.2013

11.9.2013

Hanna Pitkänen ja Freedom Girl

 

Etelä-Suomen alueen henkilökohtaiset aluemestaruudet esteratsastuksessa käytiin 8.9.2013 Keravalla, Keravan Ratsastuskeskuksella. Keravan Ratsastusseuraa edustava 17-vuotias Hanna Pitkänen ratsasti pitkän kisatauon jälkeen upean radan ja nappasi itselleen Freedom Girl ponilla junioreiden aluemestaruuskultaa.
-En ole päässyt kisaamaan pitkään aikaan koska poni on ollut lähes kaksi kuukautta sairaslomalla joten tämä voitto tuntuu erityisen upealta, tyytyväinen Pitkänen kertoo.
-Uusintaradalla ei ollut ratkaisun paikkoja juurikaan, vaan piti vain pitää hyvä tempo yllä ja ratsastaa tarkasti. Viimeiselle esteelle tullessamme vähän jännitti ettei puomi olisi tullut alas. Onneksi se pysyi kannattimillaan ja maalilinjan jälkeen fiilis oli huippu! Olen niin tyytyväinen super Friidaan, onnellinen voittaja hehkuttaa.
Freedom Girl on  20-vuotias poni, mutta se on hyvässä kunnossa ja siinä on vielä niin paljon virtaa, että Pitkänen meinaa jatkaa sillä kisaamista hevosen rinnalla vielä ensi kaudella.
-Friidalla tavoitteena ensi kaudella on saada hyviä ratoja ja katsotaan miten kausi siitä sitten etenee, Pitkänen tuumaa.