Ratsastusseuran jäsenyys 2023

21.12.2022

Vuosi on vaihtumassa ja uusi jäsenkausi alkaa. 

Jäsenmaksulaskut muodostuvat maksettavaksi jäsenhuoneeseen maanantaina 2.1.2023.
Laskun voi maksaa sähköisen jäsenhuoneen kautta tai kotiin saapuvalla laskulla. Lasku muodostuu automaattisesti kaikille vuoden 2021 jäsenlaskun maksaneille. Kun maksat laskun Jäsenhuoneen kautta viimeistään torstaina 12.1. verkkomaksuna, siitä ei lähde paperilaskua. 

SRL arpoo kaikkien 2.-12.1. jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen kautta maksaneiden kesken viisi lippupakettia joko Helsinki International Horse Show’hun tai Hevoset-messuille Tampereelle voittajan valinnan mukaan. 

Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua tammikuun viimeisellä viikolla tai jäsenlaskussa on virheitä, otathan yhteyttä seurasi jäsensihteeriin. Jäsensihteerin tavoitat sähköpostilla: kerra.jasensihteeri@live.com.   

Ohjeet jäsenhuoneen käyttöön osoitteesta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/ 

Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023. Jäsenten on myös mahdollista ottaa jäsenetuvakuutusta laajempi vakuutusturva lisämaksusta. Laajennetun Sporttiturvan voi maksaa ainoastaan lisenssikaupassa: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/ 

Jäsenhinnat 2023

  • SRL täysjäsen seniori 66 €
  • SRL täysjäsen juniori 57 €
  • SRL Perhejäsen seniori 39 €
  • SRL Perhejäsen juniori 33,50€
  • Kannatusjäsen 15€

Henkilö on juniori sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta.

Perhejäsenen edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Kannatusjäsen ei ole oikeutettu SRL:n jäsenetuihin.