Uusi jäsenhuone

2.12.2020

Ratsastusseurojen jäsenet eivät tule enää ensi vuodesta eteenpäin saamaan muovista jäsenkorttia. Sen sijaan jäsenille tulee mahdollisuus nähdä jäsenrekisteriin tallennetut tiedot, päästä muokkaamaan yhteystietoja ja tulostamaan avoimia laskuja jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen tulee myös liiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta seurojen jäsenille suunnattua liittomateriaalia.

Jäsenhuone ei ole applikaatio, vaan kirjautuminen tapahtuu normaalin nettiselaimessa olevan linkin kautta tietokoneella tai mobiililaitteilla. Päästäkseen kirjautumaan ensimmäistä kertaa sisään jäsenhuoneeseen, ohjelma lähettää kirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisen salasanan jäsenen sähköpostiin. Jos jäsenen sähköpostiosoitetta ei ole tallennettu jäsenrekisteri Senseen tai jos sama osoite on siellä jollakulla toisella, salasanan tilaaminen epäonnistuu. Sama sähköpostiosoite ei voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Asia voi tuottaa ongelmia, jos perheessä on useampi jäsen ja osa pieniä lapsia, joilla ei ole omaa sähköpostia, mutta tähän SRL etsii vielä ratkaisua. 

Yksilöity sähköpostiosoite Sensessä on tarpeen myös kilpailuluvan ostaneille, jotta pääsevät kirjautumaan Kipaan.

Siksi nyt on erityisen tärkeää, että jokaisen seuran jäsenen sähköpostiosote löytyy jäsenrekisteristä! Mikäli epäilet, että sähköpostiosoitteesi ei ole jäsenrekisterissä, laita viestiä jäsensihteerille osoitteeseen kerra.jasensihteeri@live.com.