Ratsastusseuran jäsenyys 2024

21.12.2023

Vuosi on vaihtumassa ja uusi jäsenkausi alkaa 1.1.2024. 

Jäsenmaksulaskut muodostuvat maksettavaksi jäsenhuoneeseen maanantaina 2.1.2024.
Laskun voi maksaa sähköisen jäsenhuoneen kautta tai kotiin saapuvalla laskulla. Lasku muodostuu automaattisesti kaikille vuoden 2023 jäsenlaskun maksaneille. Jos jäsen ei maksa laskuaan Jäsenhuoneessa, hänelle lähtee paperinen lasku postitse 16.1.2024 jälkeen. 

Maksa jäsenlasku Jäsenhuoneessa verkkomaksuna 2.1.-10.1. välisenä aikana, jolloin osallistut SRL:n Horse Show-lippuarvontaan!

Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua tammikuun viimeisellä viikolla tai jäsenlaskussa on virheitä, otathan yhteyttä jäsensihteeriin. Jäsensihteerin tavoitat sähköpostilla: kerra.jasensihteeri@live.com.   

Ohjeet jäsenhuoneen käyttöön osoitteesta: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/ 

Vakuutus

Kun maksat vuoden 2024 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2024. Jäsenten on myös mahdollista ottaa jäsenetuvakuutusta laajempi vakuutusturva lisämaksusta. Laajennetun Sporttiturvan voi maksaa ainoastaan lisenssikaupassa: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/ 

Kilpailuluvat 

Vanha kilpailulupa on voimassa 15.1.2024 asti. Tämän päivän jälkeen oleviin kilpailuihin ja valmennuksiin tulee olla uusi kilpailulupa. Jäsenmaksun tulee olla maksettu ja tiedon tulee myös löytyä KIPAsta ennen kuin pääset ostamaan kisaluvan. Jäsenhuoneessa maksetut jäsenmaksut kirjautuvat Kipaan muutamissa minuuteissa. Paperilaskulla maksettaessa maksun kirjautumiseen menee muutama pankkipäivä.

https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/hae-kilpailulupaa/ 
 

Jäsenhinnat 2024

  • SRL täysjäsen seniori 66 €
  • SRL täysjäsen juniori 57 €
  • SRL Perhejäsen seniori 39 €
  • SRL Perhejäsen juniori 33,50€
  • Kannatusjäsen 15€

Henkilö on juniori sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta.

Perhejäsenen edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Kannatusjäsen ei ole oikeutettu SRL:n jäsenetuihin.