Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Kilpailut ja tapahtumat

Kenttä SM kilpailut Keravalla 2009
(Kuva: A.Svensk)

KERRA on monipuolinen kilpailujärjestäjä. KERRA järjestää vapaaehtoistoiminnalla kilpailuja kaikille ikäryhmille este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa kaikilla tasoilla (kilpailuharjoitus, seurakilpailu, aluekilpailu, kansallinen kilpailu ja kansainvälinen kilpailu).

Loppusyksystä seura järjestää seuramestaruudet sekä koulu- että esteratsastuksessa, pikkujouluja unohtamatta!

Kilpailu-uraansa aloittavien ratsastajien on mahdollista osallistua seuran järjestämiin seurakilpailuihin koulu- ja esteratsastuksessa.

Kilpailujen taso ja ratsastajien sekä katsojien viihtyvyys ovat aina olleet prioriteetteja. KERRA on uusinut vuonna 2010 ratsastuskenttien pohjat Geopad-kuidulla ja käyttää kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa pohja-asiantuntijaa. Tällä varmistetaan tasokas ja turvallinen alusta hevosille ja ratsastajille. KERRAn kaikissa kilpailuissa on monipuolinen buffetti, isoimmissa tapahtumissa paikalle vuokrataan lisäksi ravintolateltta ravintoloitsijoineen. Yleisöä varten on myös ostettu  katsomot vuonna 2010.
Kenttäratsastuksessa käytettävä Keravan maastoesterata on yksi Suomen parhaita. Rata mahdollistaa pitkien kenttäratsastuskilpailujen järjestämisen.

 TAPAHTUMAKALENTERI 2020

AjankohtaKellonaikaNimiLisätiedot ja ilmoittautuminen
22.3.2020 EsteratsastuskilpailutKilpailut peruttu
19.4.2020 KouluratsastuskilpailutKilpailut peruttu
16.5.2020 KevättalkootTervetuloa talkoisiin! 
31.5.2020 KenttäratsastuskilpailutKutsu julkaistaan myöhemmin
2.8.2020  KenttäratsastuskilpailutKutsu julkaistaan myöhemmin
23.8.2020 Kenttäratsastuskilpailut Kutsu julkaistaan myöhemmin

 

   

 

Huom! Tapahtumakalenteriin saattaa tulla muutoksia pitkin vuotta meistä riippumattomista syistä, joten pidätämme oikeuden muutoksiin.